Bogstav Å A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z Æ Ø Å      Menusiden


 

DANSK-SVENSK ORDBOG FOR VARER OG TJENESTER

 

- Dansk-svensk ordbog for varer og tjenester er formodentligt den første ordbog inden for dette område mellem dansk og svensk og henvender sig til alle, der arbejder med svensk-dansk og dansk-svensk oversættelse. Ordbogen dækker en lang række samfundsaktiviteter og forbrugerområder i det moderne samfund, samt konkrete serviceydelser rettet mod borgere, erhvervsliv og den offentlige sektor. Der er hentet materiale fra en lang række åbne kilder, herunder f.eks. varekataloger, salgsmaterialer og reservedelsfortegnelser, og opslagsordene er så vidt muligt bragt i overensstemmelse med betegnelser brugt hos en række virksomheder med salg både i Danmark og Sverige. Med 30.000 opslagsord er ordbogen særdeles omfattende og dækker rigtigt mange fagområder.

- Ordbogen er også udviklet med særligt henblik på at undgå misforståelser med hensyn til de drilagtige singularis/pluralis-former i dansk og svensk. 

- Vær opmærksom på, at ordbogen er et igangværende arbejde og endnu ikke helt afsluttet og færdigredigeret. Vi tager gerne mod rettelser.

 

Ordbogen er udarbejdet af Öresunds Översättningsbyrå – Statsautoriserede translatører til og fra SVENSK   Hele Øresunds Oversættelsesbureau

     


Copyright © 2010, Öresunds Översättningsbyrå  (Bemærk! Materialet er gratis at benytte via nettet, men det er ikke tilladt at kopiere det til computeren eller at printe det ud)

 

Åbne brevkort

Brevkort

Åbne pakninger [Teknik]

Öppna brickor

Åbne varevogne

Pickupper

Åbneanordninger til emballager

Öppningsanordning för emballage

Åbnemaskine

Öppningsmaskin

Åbning af brøndhul

Öppning av brunnshål

Åbning af en kredit

Kreditgivning

Åbninger til glas

Öppningar för glas

Åg [seletøj]

Ok (seldon)

Åg [teknik]

Ok

Ål  [fødevarer]

Ål

Ål, levende

Ål, levande

Ålekvabbe [Fisk]

Tånglake, ålkussa

Åndedrætsfiltre til mennesker

Andningsfilter för personbruk

Årbøger

Årsböcker

Årer

Åror

Årsplanlægger, Årsplanlæggere

Årsplanerare

Copyright © 2010, Öresunds Översättningsbyrå, webmaster Poul Hansen